Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Zo zorg je dat jouw beurs een succes wordt

24 juli 2016 Niels Arvee 0 Comments

Hoe maak je jouw beurs tot een knallend succes? Dat is een vraag die iedere organisator zich stelt. Er zijn natuurlijk vele factoren die een rol spelen bij een succesvol evenement: de juiste sprekers, de juiste gasten, de juiste ambiance en de juiste locatie zijn allemaal van groot belang. Bij theater Orpheus hoef je je over dat laatste punt in ieder geval geen zorgen te maken. Met jarenlange ervaring met het verzorgen van evenementen, vergaderingen en beurzen staat men hier voor je klaar om ook jouw beurs te laten slagen.

Een prachtige beurslocatie in Apeldoorn

Organiseer je een beurs in Orpheus, dan heb je een unieke en inspirerende beurslocatie Apeldoorn gevonden, waar je gasten zich zeker thuis zullen voelen. Met voldoende ruimte – meer dan 2.000 m2, verdeeld over meerdere theaterzalen – kunnen er meer dan 2000 bezoekers ontvangen worden. De ruimtes zijn mooi ingericht en er komt veel daglicht binnen, wat betekent dat er een aangename en ontspannen sfeer hangt. De theaterzalen zijn bovendien prima geschikt voor sprekers, en voorzien van comfortabele stoelen. In de foyer kan bovendien gemakkelijk een borrel of een lunch georganiseerd worden.

Een succesvolle beurs bij Orpheus

Bij Orpheus is alles in orde. Centraal gelegen in Nederland in een bosrijke en groene omgeving, een unieke ambiance, en mooie zalen waarin je beurs als vanzelf tot een succes zal worden: alles wat je nodig hebt, kun je hier vinden. Bovendien denkt het theater altijd met je mee om het evenement te laten slagen. Zo kan de ontvangst van gasten en de catering geheel verzorgd worden. De professionele en betrokken, persoonlijke houding maakt Orpheus en de flexibiliteit en multifunctionaliteit van de ruimtes maakt het een van de beste beurslocaties van het hele land, waar je prima terecht kunt voor grote en kleine beurzen.

Previous Post

Next Post