Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Werken waar en wanneer je maar wil

4 oktober 2017 Niels Arvee 0 Comments

Een vast kantoor is wel erg ouderwets

Als ondernemer ben je graag flexibel en mobiel. Dat is ook wel nodig, want jouw klanten zijn door het hele land heen gevestigd. Je werkt dan ook niet alleen op een kantoor ergens op een industrieterrein; jij  werkt overal waar het je uitkomt. Voordat je dit op een betrouwbare manier kan doen zal je wel een aantal zaken moeten regelen. Eén van die zaken die geregeld moet worden is de juiste software om mee te werken.

Kies je voor zelf ontworpen of Dynamics 365

Software om mee op locatie te kunnen werken is er in heel veel soorten en maten. Veel zelfstandig ondernemers laten hun software ontwikkelen om mee te werken, en daarna blijkt dit nog geregeld te omslachtig te zijn. Je kan er ook voor kiezen om een product van de professionals van Microsoft te kiezen. Microsoft Dynamics 365 is een product wat werkt zoals de Office programma’s die je al kende. Je hebt een volledig bedrijf in één programma, en alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf goed draaiende te houden heb je altijd bij de hand.

Werken in de cloud

Juist omdat jij zoveel van huis bent is werken in de cloud de ultieme oplossing. Jij hebt toegang tot je bedrijfsgegevens maar je collega’s hebben dit ook. Zo werken jullie nooit meer langs elkaar heen en worden er duidelijke afspraken elkaar en de klanten gemaakt. Bij ERP software is men gespecialiseerd in werken met deze software. Men is daar leverancier maar ook aanspreekpunt wanneer er vragen zijn van jouw kant. Er is een helpdesk die jou net zo graag helpt op locatie wanneer er eens iets anders loopt dan je had gepland. Jij kan tenslotte ook niet alles weten over dit programma; daar heb je hulp voor nodig.

Previous Post

Next Post