Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Kenteq is uw partner

18 november 2017 Niels Arvee 0 Comments

Voor scholen en bedrijven in technische branches is Kenteq de partner op het gebied van scholing. Met veel verschillende cursussen en opleidingen op MBO 1 tot en met MBO 4 niveau en op VMBO niveau is er altijd wel een geschikte opleiding of cursus te vinden voor leerlingen of medewerkers. Of het nu gaat om het aanbrengen van kennis of het onderhouden ervan.

Motiveren van medewerkers

Een groot onderdeel van het managen van een bedrijf is het blijven motiveren en stimuleren van medewerkers. Dit is een belangrijk onderdeel in het runnen van een bedrijf. Gemotiveerde medewerkers werken over het algemeen harder en effici├źnter. Bovendien is er een bewezen verband gelegd tussen een bedrijf met gemotiveerde medewerkers en een verlaging in het ziekteverzuim. Motiveren kan op verschillende manieren. Een goede methode is door het blijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Hierdoor heeft het bedrijf niet alleen veel kennis in huis, het zorgt er eveneens voor dat de concurrent wordt voor gebleven. Zeker wanneer deze minder aan ontwikkeling doet en daardoor in kennis achter blijft. Zowel voor het bedrijf als voor de medewerkers levert dit dus een positieve sfeer op in de werkverhoudingen en wint feitelijk dus iedereen bij deze constructie.

Cursussen van Kenteq

Bij Kenteq worden verschillende cursussen aangeboden welke de ontwikkeling van medewerkers zullen bevorderen. De cursussen zijn wel allemaal van technische aard en onder te verdelen in de volgende branches; praktijkleren, management en organiseren, gastechniek, watertechniek, verwarmingstechniek, elektrotechniek, inbraakbeveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, procesoptimalisatie en werktuigbouwkunde. Hoewel het hierbij gaat om bedrijven welke gericht zijn op de technische beroepen betreft het niet alleen cursussen welke gemaakt zijn voor de technische kant van het bedrijf. Ook voor het management, receptionist en financieel medewerker is er altijd nog genoeg te ontwikkelen. Hoewel dit vaak geen mensen zijn met een technische achtergrond, zij hebben juist andere kwaliteiten.

Previous Post

Next Post