Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Een website laten maken

21 februari 2018 Niels Arvee 0 Comments

Voor wie niet van gedoe houdt

Steeds meer mensen kiezen ervoor: een Vrijdagonline website laten maken. Dat is natuurlijk met een reden, en het bedrijf is dan ook heel trots op het succes wat men heeft. Klanten die bij dit bedrijf komen hebben doorgaans maar één wens; ze willen een unieke website maar men wil daar niet de hoofdprijs voor betalen. Daarnaast heeft men geen zin in gedoe voor wat betreft verborgen meerkosten. Een compleet plaatje waar alles bij zit inbegrepen geeft duidelijkheid aan de klant.

Een systeem wat eenvoudig te beheren is

Een website die door dit bedrijf is opgemaakt is door de klant betrekkelijk eenvoudig te beheren. De klant krijgt namelijk een website die met het CMS panel aan te passen is. Daardoor is het mogelijk om teksten toe te voegen aan de website na het in gebruik nemen maar je kan ook teksten weghalen wanneer ze niet meer van toepassing zijn. Zeker bij bedrijven die graag hun aanbieding tonen op de website is dit deel heel belangrijk. De systemen zijn zo gemaakt dat er door meerdere mensen en vanuit meerdere bronnen aan te werken is. Ook klanten kunnen hun reviews en berichten achterlaten in het gastenboek.

Standaard extra opties

Vrijdagonline werkt met een programma waarmee extra opties standaard in een website worden verwerkt. Zo is er altijd sprake van een website die er modern uit ziet en die goed gepersonaliseerd is zonder dat er een extra prijskaartje aan hangt. Dat alles krijgt de klant voor een prijs die algemeen is. We zeiden al; geen verborgen meerkosten maar een eenheidsprijs. Voor 599 euro weet je eigenlijk alles en heb je een website die in de lucht is waarbij hij door Google gevonden wordt. De zaken als webhosting en een mail omgeving zitten bij het totaalplaatje inbegrepen; al met al de beste start van je bedrijf.

Previous Post

Next Post