Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Citroën C4 Cactus SUV

23 april 2016 Niels Arvee 0 Comments

Dit is een opmerkelijk efficiënte auto, die wordt gebouwd door een Franse autoproducent die bekend staat als Citroën. Dit bedrijf produceert al geruime tijd auto’s, sinds haar oprichting in 1919. Sindsdien is dit autobedrijf er in geslaagd om in de meest recente producties ongelooflijke automodellen te bouwen. Er zijn vele automodellen waarvoor dit bedrijf verantwoordelijk is en de Citroën C4 cactus is een van het model dat excelleert in het comfort van de passagiers, alsook dat van de bestuurder. Terwijl de auto praktisch blijft voor diegenen die haar willen aankopen, maar ze biedt ook verschillende nieuwe voertuigfuncties van vergelijkbare proportie.

Airbumps of rubber panelen

Deze rubber panelen zijn in de deuren van de Citroën C4 cactus gemonteerd. Deze panelen kunnen worden vervangen en hun functie is om deuken en krassen in de lak van de auto te voorkomen. Zij worden in vier kleuren geleverd en men kan zelf hieruit een keuze maken. Onderhoud van de deuren wordt erg makkelijk met Autodoc online werkplaats.

Dagrijverlichting

Dit zijn de voorlampen die boven de koplampen van de auto zijn aangebracht. Deze lampen lijken op wenkbrauwen en ze zijn een esthetische onderdeel van het voertuig. Ze kunnen ook ’s nachts worden gebruikt en zullen fungeren als aanvullende verlichting. De auto biedt plaats aan vier passagiers en kan dus een goede keuze zijn voor een gezin van vier personen.

Klapramen achter

De Citroën autoproducent heeft ernaar gestreeft om een laag voertuiggewicht te behouden. Eén manier waarop ze dit hebben bereikt is met behulp van een scharnierend achterruiten in plaats van een elektrische. Electrische achterruiten hebben de neiging om meer gewicht aan een auto toe te voegen en dit is dus op goede manier opgelost. Hierdoor is de auto 200 kg lichter dan de Citroën C4 hatchback, een ander model van Citroën. Deze auto is ook zuinig net als veel andere auto’s van dit kaliber.

Previous Post

Next Post