Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

Beton is stoer en persoonlijk

10 oktober 2017 Niels Arvee 0 Comments

Richt je tuin eens anders in

Wanneer jij je tuin gaat herinrichten zal je denken aan allerlei materialen die je daarvoor kan gebruiken. Het laatste materiaal wat in jouw hoofd schiet wanneer je een tuin gaat decoreren zal wel beton zijn. Toch is beton het ultieme materiaal om een tuin mee af te werken. Beton heeft namelijk jarenlang een kil karakter gehad, maar met de laatste woontrends wordt daar wel mee afgerekend. Beton is niet langer die saaie klinker die je neerlegt en waar je eventueel een zitje mee metselt. Er is tegenwoordig een compleet prefab beton assortiment in de handel waarmee jij je tuin persoonlijk kan inrichten.

Beton in 50 tinten grijs

Bij de term beton denken veel mensen aan effen grijze onderdelen van je tuin. Zoals de klassieke betonklinker die je veel bij huurwoningen ziet liggen. Eén blik in de online winkels van nu zal jou ervan overtuigen dat beton absoluut niet meer alleen maar grijs is. Beton is tegenwoordig in niet één, maar wel in vijftig tinten grijs verkrijgbaar. Van zacht grijs tot aan donker basalt zwartgrijs. Daarnaast is beton verkrijgbaar in enorm veel elementen waarmee jij je tuin modern en onderhoudsvriendelijk kan vormgeven.

Van bloembak tot hoekbank

Wanneer je een schetsje maakt van jouw tuin zoals je die graag wil hebben komt daar ongetwijfeld het gedeelte accessoires op voor. Denk in dat geval aan bijvoorbeeld een mooie robuuste bloembak waardoor jij een zitje hebt, en een hoekbank waardoor jij comfortabel in je tuin kan zitten. Dit zijn zaken die je tegenwoordig allemaal uitgevoerd in beton kan kopen. Dat heeft zo zijn voordelen, aangezien je het in het voorjaar allemaal snel weer schoonspuit waarna het weer een heel seizoen fris en als nieuw is. Beton is allang niet meer saai; het is helemaal persoonlijk.

Previous Post

Next Post