Arvee Business Group

Niels Arvee, Ondernemer over Ondernemen

#1 Coaching opleiding voor de echte professionals

17 december 2018 Niels Arvee 0 Comments

Wil je verder als coaching professional? Dan is een coaching opleiding een uitermate geschikte oplossing voor jou. Deze post-hbo-opleiding is geschikt voor de mensen die meer willen doen op het vlak van professioneel coachen. Je kan kiezen uit de coaching opleiding en professioneel coach+ variant. Ben je benieuwd wat deze coaching opleiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in de artikel.

Coaching opleiding voor jou

Heb je altijd al eens een post-hbo-diploma willen hebben maar ben je er nooit aan toe gekomen? De coaching opleiding is uitermate geschikt voor diegene die hier graag in verder wilt. Wil jij dus op professioneel gebied mensen coachen? Zit coachen in jouw bloed? Dan is deze opleiding zeer zeker aan te raden. Je zult vele facetten van het vak bijleren en dit in na een korte periode zelf uitvoeren. Als je dus op korte termijn al aan de slag wilt is de coaching opleiding jouw opstap.

Coach in slechts 13 dagen

Je kan de coaching opleiding al binnen 13 dagen afronden. Door het volgen van de opleiding leer je in 13 dagen het vaak als coach onder de knie te krijgen. Je zult hierin zowel theorie als praktijk gebruiken waarna je zelf de stap kan zetten. Wil je de plus opleiding volgen? Dan kan je deze afronden in slechts 18 dagen. Je leert in deze 18 dagen ook zelf ondernemerschap. Dat wil zeggen dat je hierna ook weet hoe je als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt gaan.

Theorie en praktijk

Tijdens de coaching opleiding leer jij zowel in de praktijk als via theorie alle kneepjes van het vaak. Je zal hierbij veel aandacht besteden aan zelfstudie. Daarnaast zullen de professionals jou ondersteunen tijdens de opleiding. Je leert in teams werken en zult zowel een theorie als praktijk examen krijgen.

Coach worden?

Ben jij benieuwd hoe is het om coach te zijn? Wil jij graag mensen coachen en begeleiden? Dan is de coaching opleiding de geschikte opleiding voor jou. Neem daarom vandaag nog contact op om deze opleiding te volgen.

Previous Post

Next Post